HLASNI PRO MĚ

tu pro NICOOL (GO)
tu pro NICOOL (GO)
tu pro NICOOL (GO)
tu pro !.*Ni[CooL]*.!
3 . kolo (
GO)
tu pro !.*Ni[CooL]*.!(Go) Nově

POZASTAVENO
1.6-31.7




obrové z dřungle

22. listopadu 2008 v 21:11 | alokinka |  referáty
Indický nebo africký?
Sloni jsou největší suchozemští savci a dělí se na dva druhy-slony indické a slony africké. Indičtí sloni, keří jsou ve srovnání s jejich obrovskými africkými příbuznými menší, obývají indické džungle a lesy. Poznáte je také podle menších uší, kulatého hřbetu a dvou hrbolů na čele.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 banditblue banditblue | 24. listopadu 2008 v 9:07 | Reagovat

a nebo dle chobotu jeden ma a druhy nema

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama